ENSO, és un espai online i presencial de sanació integral on recuperar la pròpia capacitat de romandre presents en la vida. Un lloc a on curar de forma completa i profunda totes les experiències no integrades, o que han quedat congelades esperant un espai-temps per poder ser remogudes. Sanant el que hem viscut durant el nostre camí, alliberarem tots els nostres nusos per tornar a obrir el cor i equilibrar tot el nostre sistema tornant a una major harmonia entre el món interior i el món exterior. A l'alliberar-nos podrem destinar tota la nostra energia a crear un camí propi de creixement i desenvolupament personal.

Ser lliures no només és un concepte que hem plasmat en el nostre ideari sobre el que és o hauria de ser una democràcia, sinó també un procés intern on poder per fi triar el nostre camí, alliberant-nos de les presons internes que ens lliguen a repetir patrons inconscients.

En aquest espai trobaràs escolta veritable i transparent per acompanyar el teu camí de creixement personal.
Endinsar-se en ENSO Teràpies és deixar enrere la teva vida com "víctima" per recuperar el teu propi poder i convertir-te en una persona capaç d'endinsar en el seu interior i crear el seu propi món per trobar les veritable felicitat.

'Trieu el teu camí i recupera el teu Kawsay!
 .