Tria el camí de sanació

Un procés de creixement personal que garanteix la creació d'un vincle segur des d'on explorar el món i construir un nou camí per al nostre ser complet

Sanar és decidir el millor per a tu

Cada camí està dissenyat perquè trobis el que millor encaixa amb tu. No hi ha processos bons o processos dolents, hi ha camins que recórrer d'acord a qui ets ara, respectant en tot moment la teva essència


                                                           Posa't en contacte amb mi     

Psico-Terapia

La Teràpia Integrativa Avançada (AIT), és un model de treball terapèutic suau, profund i efectiu basat en l'enteniment que la causa de tot el sofriment humà prové de successos que han produït ferides que romanen a nivell conscient o inconscient en el nostre sistema nerviós.Aprèn a curar aquestes ferides i sentir-te profundament plena.

Webside Intituto Terapia Integrativa Avanzada (AITI)

Sanació Quàntica

Sacred Crystal Sounds, és una teràpia quàntica ancestral, molt antiga, que combina el poder dels cristalls de quars amb la seva estructura molecular i el so sagrat, amb l'estructura molecular del cos. Sent una única i profunda experiència de relaxació capaç de (re) balancejar el cos-ment a nivell emocional, físic i espiritual.

Retorna al teu cos la seva capacitat d'auto-sanació.

Sessions individuals i / o Grupals

Webside de Sacred Crystal Sounds

Sanació Ancestral

El foc i els rituals elements sagrat que ens conviden a re-construir la connexió perduda amb l'univers. Recuperar el pensament màgic per trobar les solucions als nostres conflictes des del nostre propi poder individual i ancestral.

Aprendre, escoltar, parlar cap a l'interior per curar des del subconscient cap al conscient.

Espai on resignificar els sentits que van definir les nostres vides des del trauma personal i col·lectiu, el qual venim arrossegant com a humanitat, per a col·locar en el centre el nostre poder i resiliència.